Vitál Bazár 2017. április 8-9. Győr

 
"A tavasz a testi lelki megújulás szimbóluma. Ahogy a természet új köntösbe bújik, úgy vágyunk mi is kívül belül valami egészen másra.
Erre ad most lehetőséget Győrben a Duna centerben megrendezésre kerülő VITÁL BAZÁR. Vésd fel a naptáradba mert április 8-9 között minden az egészségről a harmóniáról és a különleges gasztronómiai élményekről fog szólni. Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy Győrbe egyedülálló módon elhozzunk egy komplex, testet lelket egyaránt feltöltő BAZÁRT. Légy húsimádó, vegetáriánus, a hagyományos magyar konyha megszállottja vagy a biogazdálkodás elkötelezett híve, netán laktóz vagy gluténérzékeny. Meghívott vendégeink, kiállítóink, mind arról gondoskodnak, hogy örömödet leld ezen a hétvégén és sok új tapasztalattal gazdagodj.
Testi lelki és szellemi táplálékban egyaránt bővelkedni fogunk. Ez a BAZÁR egyszerre lesz gasztronómiai kiállítás, természetgyógyászat, valamint a spiritualitás iránt érdeklődők Mekkája. Légy részese egy egészségtudatos BAZÁRNAK ahol az egész hétvége arról szól hogy tehetsz a legtöbbet a saját és családod egészségéért."
Keress minket és mézeinket 2017. április 8-9-én Győrben a Duna Centerben!