méz házhoz szállítás

Az Ön kényelmének érdekében mézeinket házhoz szállítjuk. A méz bizalmi termék, így bizonyára Önnek is fontos, hogy személyesen találkozhasson annak termelőjével és esetleges kérdéseire választ kapjon, ezért mézeinket mi magunk szállítjuk. Amennyiben Ön nem a lent felsorolt települések valamelyikén él vagy dolgozik és a személyes kiszállításra nincs lehetőség, akkor futárszolgálat segítségével tudjuk Önnek eljuttatni mézeinket. A szolgáltatás kiválasztásánál a kényelem és a költséghatékonyság szempontjait figyelembe véve, keressük meg az Önnek megfelelő megoldást.

Méz házhoz szállítás

Ingyenes méz házhoz szállítás Várpalota, Veszprém, Ajka

Mézeinket kb. 1 hetes határidővel ingyenesen házhoz szállítjuk Várpalotán, Veszprémben, Ajkán. Előzetes egyeztetés után.

Ingyenes méz házhoz szállítás Székesfehérvár, Érd, Budapest

Minden hónap második-harmadik hetében ingyen kiszállítjuk mézeinket minimum 6000 Ft rendelési érték esetén a Székesfehérvár - Érd - Budapest vonalon. Előtte időpontot és helyszínt egyeztetünk.
Amennyiben Ön nem szeretne várni a következő szállítási dátumig vagy a rendelés értéke nem éri el a minimum értéket, akkor ajánljuk figyelmébe mézwebáruházunkat.

Ingyenes méz házhoz szállítás Zirc, Győr

Havonta egyszer ingyen házhoz szállítjuk mézeinket a Veszprém - Zirc - Győr útvonalon, időpont és átvételi hely egyeztetés után. A minimum rendelési érték 6000 Ft. Amennyiben Ön nem szeretne várni a következő szállítási dátumig vagy a rendelés értéke nem éri el a minimum értéket, akkor ajánljuk figyelmébe mézwebáruházunkat.

Ingyenes méz házhoz szállítás a Balaton parton

Mézeinket a Balaton északi partján Balatonfőkajártól Tihanyig előre egyeztetett időpontban ingyenesen házhoz szállítjuk. A minimum rendelési érték 6000 Ft. Amennyiben Ön nem szeretne várni a következő szállítási dátumig vagy a rendelés értéke nem éri el a minimum értéket, akkor ajánljuk figyelmébe mézwebshopunkat.

Méz házhoz szállítás Magyarország más településein

Ha Ön nem azokon a településeken él, dolgozik, ahova kiszállítjuk termékeinket, akkor lehetősége van méz webáruházunkon keresztül megrendelni mézeinket.
 

Garancia

Amennyiben Önnek a tőlünk vásárolt mézzel kapcsolatban minőségi kifogása merülne fel, természetesen a mézet kicseréljük, vagy az ellenértékét visszaadjuk. 

 
Kérje ajánlatunkat aktuális mézválasztékunkról és árainkról!