méz házhoz szállítás

Az Ön kényelmének érdekében mézeinket házhoz szállítjuk. A méz bizalmi termék, így bizonyára Önnek is fontos, hogy személyesen találkozhasson annak termelőjével és esetleges kérdéseire választ kapjon, ezért mézeinket mi magunk szállítjuk. Amennyiben Ön nem a lent felsorolt települések valamelyikén él vagy dolgozik és a személyes kiszállításra nincs lehetőség, akkor futárszolgálat segítségével tudjuk Önnek eljuttatni mézeinket. A szolgáltatás kiválasztásánál a kényelem és a költséghatékonyság szempontjait figyelembe véve, keressük meg az Önnek megfelelő megoldást.

Méz házhoz szállítás

Ingyenes méz házhoz szállítás Várpalota, Veszprém, Ajka

Mézeinket néhány napos határidővel ingyenesen házhoz szállítjuk Várpalotán, Veszprémben, Ajkán. Előzetes egyeztetés után.

Ingyenes méz házhoz szállítás Székesfehérvár, Érd, Budapest

Minden hónap második-harmadik hetében ingyen kiszállítjuk mézeinket minimum 5000 Ft rendelési érték esetén a Székesfehérvár - Érd - Budapest vonalon. Előtte időpontot és helyszínt egyeztetünk.

Ingyenes méz házhoz szállítás Zirc, Győr

Havonta egyszer ingyen házhoz szállítjuk mézeinket a Veszprém - Zirc - Győr útvonalon, időpont és átvételi hely egyztetés után.

Ingyenes méz házhoz szállítás a Balaton parton

Mézeinket a Balaton északi partján Balatonfőkajártól Tihanyig előre egyeztetett időpontban ingyenesen házhoz szállítjuk.

Méz házhoz szállítás Magyarország más településein

Ha Ön nem azokon a településeken él, dolgozik, ahova kiszállítjuk termékeinket, akkor lehetősége van méz webáruházunkon keresztül megrendelni mézeinket.
 

Garancia

Amennyiben Önnek a tőlünk vásárolt mézzel kapcsolatban minőségi kifogása merülne fel, természetesen a mézet kicseréljük, vagy az ellenértékét visszaadjuk. 

 
Kérje ajánlatunkat aktuális mézválasztékunkról és árainkról!