méhészetünk

Méz

Büszkék vagyunk arra, hogy a sokak által ismert és kedvelt akácméz, virágméz, hársméz mellett mézválasztékunkat a hazai fogyasztók által kevésbé ismert mézkülönlegességek, mint levendulaméz, medvehagymaméz, gesztenyeméz és egyéb magyar fajtamézek, mint repceméz, napraforgóméz, mézontófűméz is színesítik. Mézeink mellett gyűjtünk még virágport, méhpempőt és propoliszt is. A propoliszból propolisz tinktúrát készítünk, a méhpempőt pedig mézzel tartósítjuk és pempős mézként értékesítjük.

Ingyenes méz házhozszállítás

  • Mézeink házhoz szállítását az Ajka, Veszprém, Várpalotamútvonalon ingyenesen megoldjuk.
    A kívánt mézet kb. egy hetes átfutással a Várpalota - Veszprém - Ajka vonalon előzetes megbeszélés után ingyen kiszállítjuk.
    Amennyiben Ön szeretne rendelni, de nem tudja megvárni a következő szállítási időpontot vagy a rendelési érték nem éri el az ingyenes szállítás mértékét, akkor ajánljuk figyelmébe mézwebáruházunkat.
  • Mézeink otthonunkban Hajmáskéren megkóstolhatóak és megvásárolhatóak, de előzetes időpont egyeztetés szükséges.
  • Magyarország egyéb településeire futárszolgálat segítségével tudjuk eljuttatni a kért mézeket a megrendelő költségére. Rendelését regisztráció nélkül kényelmesen leadhatja mézwebshopunkban.
 

Céges ajándék: Mézes ajándékcsomagok

Mézeinkből mézes ajándékcsomagokat is összeállítunk. Céges ajándék, üzleti ajándék, karácsonyi ajándék: mézeinkből és mézkülönlegességeinkből többféle ajándékcsomag készülhet azok számára, akik szeretik a mézet, tudatosan táplálkoznak, értékelik a helyi termékeket, az egyedi ajándékokat. Tekintse meg mézes ajándékcsomagjainkat.

Méhészet

Méztermelésünk története csupán 2009 tavaszáig nyúlik vissza, amikor a testvérem méhészetében töltött tanulóévek után elhatároztuk, hogy veszünk 10 méhcsaládot. A méhészkedés egészét megismerve úgy döntöttünk, hogy komolyabb szintre fejlesztjük méhészetünket és ráállunk fajtamézek és hazánkban mézkülönlegességnek számító mézek termelésére. Célunk méhkímélő technológiával kiváló minőségű magyar méz termelése és a magyar fogyasztók asztalára történő eljuttatása. A méz napjainkban az egészségtudatos fogyasztók mindennapi élelmiszere, hiszen sokféle a méz jótékony, gyógyító hatása. Méhészetünk történéseiről és egyéb érdekességekről a mézes olvasnivaló oldalon rendszeresen osztunk meg írásokat.

Természetes magyar méz

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület tanúsítványa szerint jogosultak vagyunk mézeinken a „Természetes magyar méz” megtisztelő címet használni.
„A kevesebb több” szemléletünk szerint nem célunk nagyobb mennyiségű méz előállítása a megtermelt méz minőségének rovására. Ezért méhészeti tevékenységünk során előnyben részesítjük a méhkímélő technológiákat, a kor elvárásainak megfelelő eszközökkel méhészkedünk, nyerjük ki és tároljuk mézeinket. Folyamatosan képezzük magunkat, rendszeresen részt veszünk nem csak hazai, hanem nemzetközi méhészeti rendezvényeken is.
Mézeinket az őket megillető igényes csomagolással látjuk el, megtisztelve ezzel a mézet és annak fogyasztóját is.

Csiza Erika méhész e.v. és Simon Péter méhész őstermelő