Céges ajándék

   Egyedi céges ajándékcsomagok

  •    - Rövid határidővel
  •    - Minimum rendelési érték, mennyiség nélkül
  •    - Akár házhoz szállítva
  •    - Egyedileg feliratozva, logózva
  •    - Szükség esetén egyedi címkével
 
 
 
 
                                                                                   
 
A céges ajándékozás nem egyszerű feladat, a megfelelő céges ajándék kiválasztása nem könnyű, hiszen meg kell találnia az arany középutat az olcsó és hasznavehetetlen reklámajándékok és a lekötelezőnek tűnő nagy értékű ajándékok között. Azonban az ajándékozás lényege mindig a jó szándék. Ön az ajándékkal tudatja, hogy gondolt a másikra, figyelmes vele szembe és kifejezi köszönetét.
Az ajándékozás az üzleti életben is az Ön hosszú távú kapcsolatainak fenntartásának egyik eszköze. Nem lehet sikeres kapcsolati tőkéjének gondozása, üzletfeleivel való együttműködése ajándékozás nélkül. Amennyiben Ön az adott kapcsolathoz, partnerhez, alkalomhoz megfelelő ajándékot választ, pozitívan tudja befolyásolni üzletfele(i) viszonyulását Önhöz, cégéhez, szervezetéhez. A jól megválasztott ajándéknak használati értéke is van, személyes és örömet szerez. A céges ajándék, az üzleti ajándék alapvetően apróság mégis nagyon fontos. A jól kiválasztott céges ajándék hatékonyan tudja szolgálni kapcsolatainak pozitív irányú alakulását. A nem jól kiválasztott ajándék, azonban ronthat a cége megítélésén.
 

A céges ajándék

  A céges ajándék, az üzleti ajándék természetesen marketingkommunikációs eszköz is, pr üzenetet is hordoz. A céges karácsonyi ajándékot ne tekintse reklámlehetőségnek, saját munkatársai esetében azonban ajánlott cége logójával ellátni az ajándékot.
 
 
 
 
  • Áraink nem tájékoztató jellegűek és devizaárfolyamok esetleges változása nem befolyásolja őket.
  • Nincs szükség előlegre, előrefizetésre.
  • Minimális rendelési érték, mennyiség nincs.
     
 
 
                                                                
 
Tekintse meg eddigi megbízásainkat a céges ajándék, üzleti ajándék képgalériában!