Étrendkiegészítés napjainkban

Rögtön megértheti a következő súlyos kijelentésből a lényeget és a magyarázatot is. Minden ember, akit természetes úton ér a halál, valamilyen anyag tartós hiánya végett veszti életét. Most megrökönyödik és érthetetlenkedik, pedig ez így igaz! Amikor megbetegszünk és gyógyszert írnak elő, akkor pótoljuk a hiányosságokat. Az eredmény várható kimenetele az egészség. De mi van akkor, ha megelőzzük a rendellenességet és apránként adagoljuk a hiányzó anyagokat? Ezt a test szeretni fogja és hálából önmagát teszi rendbe. Ezt tapasztalhatja mikor azt érzi, hogy kicsattanó formában van.
    A kulcsa mindennek a táplálék. Szó szerint a táplálék, benne van a szóban. Táplálni étellel a szervezetet. Ha csak befal valamit az éhségre, vagy gyorsan eszik a közeli büfében, akkor sok esetben üres kalóriákat ad a testének. Ha sokszor teszi előbb vagy utóbb a kárára fog válni. Minden nap a minőségre kell figyelni. A táplálék akkor fogja táplálni, ha minnél több ásványi anyag van benne. A vitaminok és a nyomelemek a további minőséget emelik. A sokszínűség jellemezze ételét! Minnél több a tápanyag, a tápérték annál jobb. Lehetőségeihez képest a termelői piacról vásárolja élelmét. Miért? Azért mert a hatalmas gazdaságokban haszonra mennek, nem a minőségre. A talajba nem juttatják vissza a felhasznált anyagokat, csak azokat amik a növény gyors, eredményes növekedéséhez szükségesek. Nem mellesleg nagyon sok vegyszert, vegyi anyagot használnak az iparosított műveléshez. Ezekben a gyümölcsökben és zöldségekben nincs vagy csak elhanyagolhaó mennyiségű hasznos elem van. Ezért ajánlott a kistermelőktől beszerzett, akár bio minőségű termékek fogyasztása. Tudja van az a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ha tartósan az olcsó, ipari élelmiszereket fogyassza, hamar kialakulnak a hiánybetegségek és legyengül az immunrendszere.
   Van más megoldás arra nézve, hogy változtasson eddigi étkezési szokásain. A javaslat a következő. Gondolkozzon el a fenti súlyos tényeken és fogadja meg a tanácsot! Vigye be a szervezete számára a megfelelő ásványi anyagokat, vitaminokat és mikroelemeket! Hogyan lehetséges? Szakemberek ezt megoldották és sok étrend-kiegészítőt kínálnak olyan összetételben, ami a legoptimálisabb az európai ember szervezetének. Rossz szó a étel-kiegészítés, inkább a pótlás a helyes. Kiegészíteni lehet egy tortát még több díszítéssel, attól az íze nem sokban fog változni. Az egyoldalú étkezés hátránya a kevés tápérték. A sokszínű étkezés közép megoldást jelent, viszont ezt megfejelni, pótolni ételkiegészítővel naponta, az már igazi hasznot hozhat.
   Magyar termelői méz napi fogyasztása máris előrébb viszi étkezése minőségét. Használja, váltsa ki a cukrot a lehető legtöbb helyen és helyette valódi minőségi mézet egyen! Ha ezt megteszi idővel tapasztalhatja apró változásokban egészségén. Hogy mire jó mindez már sokszor sok fórumon taglaltuk.
   A boltokban és az interneten sokféle étrend-kiegészítőt tud megvásárolni. A legtöbbet szakemberek aprólékos munkával hozzák létre. Az igazi nagy értékű, sokszínű a legjobbat képviselő étrend-kiegészítőt a Coral Klub  adja. Szabadalmazott "recovery" a világon egyedülálló, a testen belül molekuláris hidrogént előállító ásványi tabletta. Hatékony antioxidáns, szabad gyököket feloldó készítmény. Sokat olvashat erről, ha meglátogatja a savháztartás.eu oldalt.
  Végezetül csak annyit, hogy a saját egészsége csakis az Ön kezében van. Manapság annyira felgyorsult a világ, hogy nincs idő és energia saját magunkra. Pedig kellene saját egészségünkkel foglalkozni, mert ez így nem mehet tovább. Változzon meg és meglátja ez a gondolkozás nem csak Önben hozhat jóindulatú pozitívumot hanem a szerzeteinél is.
Jó egészséget!
Sándor István