mézes ajándékcsomagok

Ajándékötletek

Akár vállalkozóként szeretné megköszönni egy különleges céges karácsonyi ajándékkal partnereinek a sikeres együttműködést, kollégáinak a remek munkavégzést, akár magánemberként keresi a megfelelő ajándékot szeretteinek, egyéni elképzelései alapján készítünk Önnek mézes ajándékcsomagokat. Legyen évforduló, születésnap, karácsony, falunap vagy bármilyen jeles esemény, melyre egyedi, céges ajándékot keres, mézes ajándékcsomagjainkkal az eseményhez méltóan tudja erősíteni kapcsolatait.
 

Karácsonyi céges ajándék 2021

  • Saját termékeinket szállítjuk Önnek rövid határidővel
  • A fadobozokon fel tudjuk tüntetni az Ön egyedi logóját, feliratot
  • Nincs minimum rendelési érték vagy mennyiség
  • Egyedi címkével is kérhetőek a mézek
  • Akár házhoz is szállítjuk Önnek az ajándékcsomagokat.
 

Logózható ajándék, emblémázható ajándék

A fadobozos emblémázott, logózott ajándékcsomagok 6 db Ön által kiválasztott 140 g-os kiszerelésű, hatszögletű üvegbe csomagolt mézet tartalmaznak. A díszdoboz felső oldala emblémázható, ha a méz elfogy belőle akár teatartóként is használható, így ez az üzleti ajándék, mindig emlékeztetni fogja az Ön ügyfelét arra, hogy kitől kapta ezt az örökéletű karácsonyi céges ajándékot.

 
 

Karácsonyi ajándékcsomagok

Ezek a színes karácsonyi ajándékcsomagok 3 vagy 4 db 250 g-os hatszögletű üvegbe csomagolt mézet tartalmaznak, az Ön ízlésének, kérésének megfelelően. 
 
 
 

Céges ajándék, üzlet ajándék

A kézműves ajándékcsomagokba szintén 3, illetve 4 db 250 g-os hatszögletű üvegbe csomagolt mézet teszünk az Ön kérésének megfelelően. A natúr színű mézes ajándékdobozokat kézműves egyedileg díszít, azok az Ön elképzelései szerint feliratozhatóak. Nem csak karácsonyi ajándékként állják meg helyüket, remek ajándékötlet születésnapra, évfordulóra.
 
 

Céges karácsonyi ajándék, karácsonyi céges ajándék

A méztorony elnevezésű ajándékcsomag 3 db 250 g-os Ön által kiválasztott mézet tartalmaz. A méztorony alsó lapján szintén elhelyezhető az Ön cégének neve, logója, így ez az ajándékötlet is Ön promóciós céljait is szolgálhatja, kiváló céges ajándék lehet.
 
Ajándékcsomagjaink hasznosak és praktikusak, értéküket tekintve jó  választási lehetőséget kínálnak a fiókok mélyére kerülő gagyi reklámajándékok és az egyedi tervezésű ajándéktárgyak között.
Az ajándékcsomagokba választható mézek aktuális választékát a mézeink oldalon megtalálja. 
Még több kép ajándékcsomagjainkról és mézeinkről a képgalériában.  
Az ajándékozás kapcsolataink ápolásának méltó és emlékezetes módja, egy kedves szokás. A tengernyi ajándékötletből jól kiválasztott ajándék mindig örömet okoz, legyen az ajándék nőknek, ajándék lányoknak, ajándék férfiaknak vagy ajándék fiúknak. Praktikus ajándék jeles napokra - karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, évfordulós ajándék - vagy ajándék csak úgy. A különleges ajándék figyelmességről árulkodik, öröm annak, aki kapja és annak is, aki adja. Mindenki gazdagabb lesz tőle. Az egyedi ajándék sokat elmond az ajándékozóról. Az igazi karácsonyi ajándék szép, egyedi, különleges, élvezhető, hasznos, személyes és akár egészséges is lehet.
 
Ha Ön karácsonyi céges ajándék után kutat keressen minket és együtt megoldjuk üzleti ajándék gondját! Küldje rövid üzenetét ide: info@bakonynektar.hu